Buletin de presa

Social

Până astăzi, 19 martie, pe teritoriul județului Giurgiu, nu au fost confirmate cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).
La nivelul județului, au fost prelucrate 67 de teste, rezultatul acestora fiind negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.
În prezent, 60 de persoane se află în carantină, fără a prezenta simptome specifice noului virus. De asemenea, 225 de persoane se află în autoizolare la domiciliu. Starea acestora de sănătate este monitorizată zilnic de către medicii de familie sau reprezentanții Direcției de Sănătate Publică.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 15 apeluri la numărul unic de urgență 112.
Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul