Statii de reincarcare electrica in Giurgiu, gratie unei finantari nerambursabile

Social

Primarul Nicolae Barbu a semnat, astăzi, la Administrația Fondului de Mediu, contractul de finanțare nerambursabilă în valoare de 760 000 de mii lei pentru proiectul ”Achiziția și montarea unui număr de 4 stații de reîncărcare a acumulatorilor pentru vehicule electrice, denumite în continuare stații de reîncărcare”.

Concret, vor fi montate două stații de reîncarcare electrică pe șoseaua București…, una pe strada Aleea Plantelor, iar cea de-a patra pe Strada Unirii, adiacent Hotel ”Steaua Dunării”.

Obiectivul principal este îmbunătățirea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin stimularea utilizării vehiculelor electrice. De asemenea, proiectul mai vizează și dezvoltarea transportului ecologic.

Proiectul este finanțat de către Administrația Fondului pentru Mediu, în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul