Comunicat de presa

Social

Vă informăm că astăzi, 28.04.2020, conducerea Instituției Prefectului Județul Giurgiu – prefect Aneta Matei și subprefect Mirel Brăgaru – s-a întâlnit cu liderii comunităților de romi din comunele Ghimpați și Clejani, în vederea identificării de soluții la problemele cu care aceste comunități se confruntă.
La întâlnire au participat și primarii celor două comune mai-sus menționate – Constantin Cărăpănceanu, respectiv Florin Nidelea, alături de liderul Asociației Partida Romilor Pro Europa – filiala Giurgiu, Mihăiță Grigore.
Întâlniri cu liderii din comunele din județul Giurgiu unde populația de etnie romă este numeroasă și întâmpină dificultăți în a beneficia de un trai decent, se vor derula și în perioada următoare.

Mai mult decât atât, mâine, 29.04.2020, la sediul Instituției Prefectului Județul Giurgiu, va avea loc o întâlnire la care vor lua parte primarul comunei Clejani, Florin Nidelea, directorul Enel Distribuție Muntenia – Giurgiu și cel al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (O.C.P.I) Giurgiu, precum și liderul Asociației Partida Romilor Pro Europa – filiala Giurgiu, Mihăiță Grigore, în vederea conectării la rețeaua de energie electrică pentru aproximativ 50 de familii de etnie romă care locuiesc pe raza localității Clejani.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul