Mai sunt 5 zile in care si proaspetii absolventi isi pot depune dosarul pentru un post la DITL

Social

Direcția de Impozite și Taxe Locale Giurgiu organizează un nou concurs de recrutare pentru 2 funcții publice de execuție vacante – 2 funcții de Referent Debutant, la Biroul de Executări Silite.

Pentru cele 2 funcții de Referenți Debutanți ca studii nu este nevoie decât de absolvirea examenului de Bacalaureat; lista completă de documente necesare participării la examen, putând fi consultată la secțiunea CONCURS de pe site-ul www.ditlgiurgiu.ro, în cadrul rubricii ”Concurs Referenți Debutanți”.

Miercuri, 11 decembrie 2019, ora 10.00 va avea loc proba scrisă, cu subiecte de sinteză din bibliografia pusă la dispoziție, urmată de proba de interviu la care pot lua parte doar cei care iau cel puțin 50 de puncte (din maxim 100) la proba scrisă.

”La prima sesiune de concurs (cea din august 2019 n.r.) am avut o concurență record dar din păcate aceste 2 posturi au rămas neocupate în ciuda numărului mare de participanți, numai puțin de 29 au concurat pentru acestea. Ușa noastră este mereu deschisă pentru cei care vor să muncească și să învețe.” a ținut să precizeze directorul DITL Giurgiu Laurențiu Țintea.

Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 2 decembrie 2019.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul